Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
GreekIPTV

Kevin Mitnick

Recommended Posts

GreekIPTV

Ο Κέβιν Μίτνικ είναι ένας από τους πιο διάσημους και αμφιλεγόμενους χάκερ όλων των εποχών. Γεννημένος το 1963 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο Mitnick ξεκίνησε την καριέρα του στο hacking ως έφηβος, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του δεξιότητες για να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε διάφορα συστήματα υπολογιστών. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την ικανότητά του να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες στα τηλεφωνικά συστήματα, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί δωρεάν υπεραστικές κλήσεις και να αποκτά πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

Οι δραστηριότητες του Μίτνικ τον έφεραν μπροστά σε νομικά προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις. Το 1988 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση για εισβολή στους υπολογιστές της Digital Equipment Corporation. Μετά την απελευθέρωσή του, συνέχισε να συμμετέχει σε παράνομες δραστηριότητες hacking, που οδήγησαν στη σύλληψή του το 1995. Αυτή τη φορά, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση και καταδικάστηκε να πληρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Μετά την αποφυλάκισή του το 2000, ο Μίτνικ επανεμφανίστηκε ως σύμβουλος ασφαλείας και δημόσιος ομιλητής. Έκτοτε έχει γράψει πολλά βιβλία με θέμα την ασφάλεια των υπολογιστών και συνεχίζει να είναι μια πολύ γνωστή προσωπικότητα στον κόσμο της τεχνολογίας.

Παρά τη μεταμόρφωσή του σε ειδικό σε θέματα ασφάλειας, ο Mitnick παραμένει μια αμφιλεγόμενη φιγούρα στον κόσμο του hacking. Κάποιοι τον βλέπουν ως έναν λαμπρό και πρωτοπόρο χάκερ που ξεπέρασε τα όρια της ασφάλειας των υπολογιστών, ενώ άλλοι τον βλέπουν ως εγκληματία που εκμεταλλεύτηκε τις τεχνικές του δεξιότητες για προσωπικό όφελος. Ανεξάρτητα από το πώς τον αντιλαμβάνονται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Mitnick είχε σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο της τεχνολογίας και της ασφάλειας των υπολογιστών.

Σήμερα, ο Mitnick συνεχίζει να εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλείας και δημόσιος ομιλητής, μοιράζοντας τις γνώσεις και την τεχνογνωσία του με άλλους. Είναι επίσης ενεργός στα social media, όπου μοιράζεται τακτικά τις σκέψεις του για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας.

Συνολικά, ο Kevin Mitnick είναι μια περίπλοκη και συναρπαστική φιγούρα στον κόσμο του hacking και της ασφάλειας των υπολογιστών. Η ζωή και η καριέρα του έχουν σημαδευτεί τόσο από θριάμβους όσο και από διαμάχες και παραμένει εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο της τεχνολογίας μέχρι σήμερα.

Mitnick-TheFugitiveGame.jpg

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...