Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
CyberKid

Office tools

Recommended Posts

CyberKid
Διαχειριστής

OpenOffice.org_logo.pngOpenOffice - Λήψη
 
Είναι ένα ολοκληρωμένο, δημοφιλές αλλά και πολύ λειτουργικό πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή κειμένου writer, ένα υπολογιστικό φύλλο calc, ένα δημιουργό παρουσιάσεων impress, ένα πρόγραμμα σχεδίασης draw, μια διαχείριση βάσεων base και μια μαθηματικών τύπων math.

WPS_Office_logo.pngWPS Office Personal - Λήψη
Δημιουργήστε όλα τα έγγραφα του γραφείου σας με αυτή τη δωρεάν σουίτα. Είναι ένα ολοκληρωμένο και πολύ λειτουργικό πακέτο εφαρμογών γραφείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες της οικίας, του γραφείου ή της επιχείρησης σας.

LibreOffice_logo.pngLibreOffice - Λήψη
Δημιουργήστε όλα τα έγγραφα του γραφείου σας με αυτή την εντυπωσιακή δωρεάν σουίτα. Αποτελεί ένα εξαιρετικό αντικαταστάτη του εμπορικά διαθέσιμου microsoft office. Όπως και ο 'αδερφός' του, το OpenOffice, είναι πολύ ικανό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησης σας.

Kingsoft_Office_logo.jpgKingsoft Office Suite Free - Λήψη
Είναι μια δωρεάν σουίτα γραφείου που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για τη δημιουργία, τη προβολή και την επεξεργασία προσωπικών αλλά και επαγγελματικών εγγράφων. Περιλαμβάνει δωρεάν το Writer (Word), το Presentation (PowerPoint) και το Spreadsheets (Excel).

kOffice_logo.pngKOffice - Λήψη
Το KOffice είναι μία δωρεάν και ανοικτού κώδικα ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου που λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα. Περιλαμβάνει τον επεξεργαστή κειμένου KWord, τον επεξεργαστή φύλλων εργασίας KCells και το πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων Showcase.

AbiWord_logo.jpgAbiWord - Λήψη
Το AbiWord είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όμοιο στην αίσθηση και την εμφάνιση με το microsoft word. Είναι ιδανικό για να γράφετε γράμματα, αναφορές, βιογραφικά και υπενθυμίσεις. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κείμενου με εξαιρετικές δυνατότητες και απλοϊκό περιβάλλον εργασίας.

Gnumeric_logo.pngGnumeric - Λήψη
Ο στόχος του Gnumeric είναι να γίνει το καλύτερο πρόγραμμα λογιστικών φύλλων. Δημοφιλές πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. Ενσωματώνει λειτουργίες όπως οι διορθώσεις σφαλμάτων της εφαρμογής, όμορφα γραφικά, δυνατότητα εκτύπωσης και υποστηρίζονται πλέον περισσότερες μορφές αρχείων.

Scribus1_logo.pngScribus - Λήψη
Αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την δημιουργία διατάξεων σελίδων (αφίσες, φυλλάδια, περιοδικά κλπ), Είναι σχεδιασμένο για ευέλικτη διάταξη σελίδας και τυπογραφία και έχει την ικανότητα να προετοιμάζει αρχεία για επαγγελματικής ποιότητας στοιχειοθεσία. Δημιουργεί κινούμενες και διαδραστικές παρουσιάσεις pdf.

Write!_logo.jpgWrite! - Λήψη
Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ένας απλός, ελαφρύς και ισχυρός επεξεργαστής κειμένου, ο οποίος θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τους περισπασμούς. Με το Write! σε πλήρη οθόνη, δεν βλέπουμε τίποτε άλλο. Μας καλύπτει όσον αφορά τον ορθογραφικό έλεγχο, διαθέτει πολλές γλώσσες μεταξύ αυτών και Ελληνικά.

OxygenOffice_logo.jpgOxygenOffice Professional - Λήψη
Είναι μία δωρεάν ανοιχτού κώδικα σουίτα βασισμένη στο OpenOffice.org. Δημιουργήστε επαγγελματικές αναφορές, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και άλλα με αυτή την συμβατή με την Office σουίτα. Υπάρχουν επιπλέον πρότυπα, επιπλέον γραμματοσειρές, πρότυπα έγγραφα, και άλλα απο το OpenOffice.

PortableApps_logo.jpgPortableApps.com Platform - Λήψη
Είναι μια δωρεάν πλήρης συλλογή από φορητές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου ενός web browser, e-mail client, σουίτα γραφείου, ημερολόγιο, instant message, antivirus, audio player, sudoku, password manager, pdf reader, δυνατότητα backup και όλα αυτά σε ένα εύχρηστο μενού.

Serif_logo.pngSerif PagePlus SE - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει εύκολη την δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων. Περιλαμβάνει προεπιλεγμένα πρότυπα για φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, γράμματα, κατάλογους, ενημερωτικά μηνύματα και πόστερ. Απλά διπλοπατήστε το πρότυπο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας και είστε έτοιμοι.

universal_viewer_logo.pngUniversal Viewer - Λήψη
Είναι ένα μικρό, αλλά πολύ ικανό πρόγραμμα προβολής αρχείων που υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων: κείμενο, unicode, rtf, utf-8, αρχεία γραφικών (bmp, jpg, gif, png, tga, tiff), αρχεία πολυμέσων (avi, mpeg, wmv, mp3, midi), αρχεία internet (html, pdf, xml, mht), αρχεία εφαρμογών γραφείου (xml, doc, xls, ppt) και άλλα.

infobox_logo.pngInfobox - Λήψη
Ένα πρόγραμμα οργάνωσης καθημερινών πληροφοριών που προκύπτουν την ώρα της δουλειάς. Έχει ταχύτατη ανταπόκριση ακόμα και σε παλιούς υπολογιστές, με τα φίλτρα μπορείτε να εξάγετε ότι πληροφορία θέλετε απο τις επαφές σας, έχει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης και είναι Ελληνικής κατασκευής.

Stickies1_logo.pngStickies - Λήψη
Ενα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείτε να κολλάτε σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εκατοντάδες μικρά κίτρινα και κόκκινα χαρτάκια κολλημένα παντού και είναι μια ιδιαίτερα καλή και οικολογική λύση.

ObjectDock_Free_logo.jpgObjectDock - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσθέτει μια skinnable επιφάνεια εργασίας στα windows. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλείς desktop enhancement προγράμματα. Επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν τις συντομεύσεις, τα προγράμματα και τις εκτελούμενες εργασίες σε ένα πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό animated dock.

Calibre_logo.pngCalibre - Λήψη
Διαχειριστείτε, προβάλετε, μετατρέψτε, συγχρονίστε, αποκτήστε απομακρυσμένη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Είναι ένα όλα σε ένα εργαλείο διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων που θα σας οργανώσει. Ένα πανίσχυρο εργαλείο συγχρονισμού που μπορεί να διαχειριστεί αρκετές διαφορετικές συσκευές.

Real_Desktop_logo.jpgReal Desktop - Λήψη
Λειτουργήστε το pc σας με την αίσθηση των τριών διαστάσεων δίνοντας ζωή στην επιφάνεια εργασίας των windows. Είναι μια εφαρμογή που θα κάνει το desktop σας μοναδικό και θα σας δώσει μια πρόγευση από το άμεσο μέλλον. Τα εικονίδια συμπεριφέρονται πιο ρεαλιστικά, σαν πραγματικά αντικείμενα στο γραφείο σας.

RJ_TextEd_logo.jpgRJ TextEd - Λήψη
Eίναι ένας πλήρης επεξεργαστής κειμένου και κώδικα, με υποστήριξη unicode και τονισμό σύνταξης. Η λειτουργικότητα του επεκτείνεται πέρα από τα αρχεία κειμένου και περιλαμβάνει υποστήριξη για την επεξεργασία html με ενσωματωμένη προεπισκόπηση, ορθογραφικός έλεγχος, αυτόματη ολοκλήρωση και άλλα.
MNb3WYb.png

 

dfIK0AV.png
 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...