Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
CyberKid

Screen capture

Recommended Posts

CyberKid
Διαχειριστής

zscreen_logo.pngShareX (Zscreen) - Λήψη
Αν και είναι πρωτίστως ένα πρόγραμμα λήψης screenshots απο της οθόνης σας, οι λειτουργικότητες του επεκτείνονται και σε άλλους τομείς. Η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από το πώς θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα το παραγόμενο αποτέλεσμα στο διαδίκτυο.
 

Greenshot_logo.jpgGreenshot - Λήψη
Είναι ένα απλό, ανοιχτού κώδικα εργαλείο φωτογράφησης της οθόνης που θα δημιουργήσει και θα αποθηκεύσει γρήγορα τις φωτογραφίες που βγάζετε. Δημιουργήστε, σχολιάστε και αποθηκεύστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορεί να φωτογραφήσει περιοχές, παράθυρα ή όλη την οθόνη.

Cropper_logo.pngCropper - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα καταγραφής οθόνης. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η απλότητα και η ευκολία της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε εύκολα capture τμήματα μιας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου κειμένου και εικόνων. Την παραγόμενη εικόνα μπορειτε να την αποθηκεύσετε ή να την επεξεργαστείτε.

ScreenHunter_logo.jpegScreenHunter Free - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι καλό για όσους από εσάς ψάχνουν για ένα βασικό εργαλείο για screen capture ή για εύκολη λήψη screenshots. Εκτός από την δυνατότητα για capture εικόνας, για ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, προσφέρει και άλλες πολλές δυνατότητες.

Cam_Studio_logo.pngCamStudio - Λήψη
Έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε βίντεο τη δραστηριότητα του pc σας, με συνεχή εικόνα από την οθόνη και ήχο. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη, δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα, με πολλές επιλογές και ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεοπαρουσιάσεις, επιδείξεις προϊόντων και άλλα.

Koyote_logo.jpgKoyote Free Screen To Video - Λήψη
Είναι ένα καλό και χρήσιμο πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε σε μορφή βίντεο όλη τη κίνηση της οθόνης του υπολογιστή σας. Θα σας λύσει τα χέρια όταν πχ. θέλετε να εξηγήσετε μια διαδικασία ή ενέργεια που εσείς κάνατε σε κάποιον άλλο, απλά γράψτε την σε βίντεο και στείλτε την.

Ashampoo_logo.pngAshampoo Magical Snap - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία screenshots. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε σε εικόνα όλα τα στοιχεία που είναι ορατά στην οθόνη. Είναι δυνατόν να πάρετε screenshots και από παράθυρα κύλιση. Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και έχει έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

HoverSnap_logo.pngHoversnap - Λήψη
Μικρή, δωρεάν εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές όπου ο χρήστης δεν έχει δικαιώματα administrator. Λειτουργεί με πληκτροσυντομεύσεις και επιτρέπει τη 'σύλληψη' fullscreen του τρέχοντος παραθύρου, καθώς και περιοχών επιλεγμένων με το χέρι.

Screenshot_Captor_logo.gifScreenshot Captor - Λήψη
Μπορείτε να παίρνετε εικόνες και στιγμιότυπα της οθόνης σας (screenshots). Υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες, διαθέτει περιηγητή εικόνων με δυνατότητα πρόσβασης με δεξί κλικ και μοναδικά εφέ, τα οποία δεν θα βρείτε σε άλλα ανάλογα εργαλεία, όπως ο αυτόματος εντοπισμός και η βελτίωση του ενεργού παραθύρου.

DuckLink_Screen_Capture_logo.pngDuckLink Screen Capture - Λήψη
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να φωτογραφήσετε την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Τα windows μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν φωτογραφία όλη την οθόνη ή μόνο ένα παράθυρο, αλλά μέχρι εκεί. Καταγράψτε με ευκολία εικόνες από την επιφάνεια εργασίας σας με αυτό το εργαλείο φωτογράφησης.

MWSnap_logo.gifMWSnap - Λήψη
Συμπαγές και εύκολο στην χρήση εργαλείο για την φωτογραφία της οθόνης. Έχει μια ποικιλία τρόπων να βγάζει φωτογραφίες, συγκεκριμένου μεγέθους ορθογώνια, μια περιοχή που θα επιλέξετε, ένα παράθυρο, το μενού ή όλη την επιφάνεια εργασίας. Καλά σχεδιασμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά στην φωτογράφιση της οθόνης.
MNb3WYb.png

 

dfIK0AV.png
 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...