Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
CyberKid

Image viewers

Recommended Posts

CyberKid
Διαχειριστής

FastStone_logo.jpgFastStone Image Viewer - Λήψη
Είναι ένα γρήγορο, σταθερό, και φιλικό προς τον χρήστη δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δείτε, να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Είναι εύχρηστο, κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προβολή εικόνων σε full screen, με παράλληλη προβολή πληροφοριών για αυτές.

XnView__logo.jpgXnView - Λήψη
Το XnView δεν είναι ένας απλός image viewer. Καλοφτιαγμένο, ένα λαμπρό παράδειγμα freeware προγράμματος που ξεπερνά άλλους εμπορικούς ανταγωνιστές και αφήνει πίσω του ένα σωρό εφαρμογές με δικαιώματα. Επίσης έχει ένα σωρό άλλες χρησιμότατες λειτουργίες. Υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.

ACDSee_logo.jpgACDSee Free - Λήψη
Είναι ένα απλό και γρήγορο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Παρέχει όλες τις συνήθεις επιλογές προβολής εικόνας, μπορείτε να κάνετε ζουμ, να περιστρέψετε μια εικόνα, να βάλετε ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας τη φωτογραφία σας και να αποθηκεύσετε το αρχείο αν θέλετε σε άλλη μορφή.

Irfan_View_logo.jpgIrfanView - Λήψη
Ένα δωρεάν πρόγραμμα απεικόνισης φωτογραφιών. Το IrfanView συγκαταλέγεται σε ένα από τα ταχύτερα προγράμματα του είδους και φυσικά χωρίς κανένα περιορισμό. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του λογισμικού αυτού είναι η συμβατότητα με τα περισσότερα πρότυπα εικόνας.

coffeecup_logo.gifCoffeeCup Free Image Viewer - Λήψη
Ένας απλός και εύχρηστος image viewer, με απλό interface ο οποίος με μία ματιά δίνει πολλές πληροφορίες για τη κάθε εικόνα. Προτείνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους αλλά και χρήστες που θέλουν ένα καθημερινό viewer. Διαθέτει λίγες αλλά καλές επιλογές, ενώ το ελαφρύ μέγεθος του θα σας φανεί βολικό.

FuturixImager_logo.pngFuturixImager - Λήψη
Είναι ένα μικρό, γρήγορο και δωρεάν εργαλείο προβολής εικόνων για τα windows. Υποστηρίζει δεκάδες γραφικά formats, συμπεριλαμβανομένων των jpeg, gif, mng, png, photocd και tiff. Διαθέτει χρήσιμα χαρακτηριστικά, δυνατότητες εκτύπωσεις, ενσωματώνει μηχανή αναζήτησης αρχείων και διάφορα φίλτρα εικόνας.

Photo_View_logo.pngPhotoView - Λήψη
Είναι ένας εύκολος και συμπαγής θεατής φωτογραφιών. Σας επιτρέπει να προβάλετε και να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες εύκολα και άνετα. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά γραφικά formats. Ένας απλός και εύχρηστος image viewer, με απλό interface το οποίο με μία ματιά δίνει πολλές πληροφορίες για την κάθε εικόνα.

Sysygy_Image_Viewer_logo.pngSysygy Image Viewer - Λήψη
Μπορείτε να προβάλετε τις εικόνες σας με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Το πρόγραμμα δημιουργεί ένα εικονικό 3d μουσείο με τις φωτογραφίες σας στον τοίχο στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, απλά πρέπει να δημιουργήσετε και μια μουσική λίστα, που είναι κάτι πολύ εύκολο.

ShockView_logo.pngShock View - Λήψη
Το πρότυπο προβολής φωτογραφιών των windows είναι αρκετά περιορισμένο σε λειτουργίες και δυνατότητες. Το Shock View είναι μία από τις επιλογές σας. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή, διαισθητική, με πολλές δυνατότητες προβολής φωτογραφιών γεμάτη με εργαλεία με τα οποία μπορείτε να κάνετε και κάποια βασική επεξεργασία.
MNb3WYb.png

 

dfIK0AV.png
 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...