Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
CyberKid

Design

Recommended Posts

CyberKid
Διαχειριστής

Blender_logo.gifBlender - Λήψη
Το Blender έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο σχεδιασμού, προσφέροντας μια μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε και να διαχειριστείτε σύνθετα περιβάλλοντα. Είναι πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιείται απο εκατομμύρια ανθρώπους.

lnkScape_logo.pnglnkscape - Λήψη
Το Inkscape είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ελεύθερης άδειας χρήσης. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες των εμπορικών προγραμμάτων, έχει αρκετά εργαλεία για την επίτευξη επαγγελματικών εργασιών. Ιδανικό για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, το δημοφιλές σχεδιαστικό opensource πρόγραμμα.

Dia1_logo.pngDia - Λήψη
To Dia ειναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα κατασκευής και δημιουργίας διαγραμμάτων. Είναι ένα εύκολο στην χρήση εργαλείο ανοικτού κώδικα, πολύ βολικό για αυτούς οι οποίοι ασχολούνται συχνά με διαγράμματα. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Serif_logo.pngSerif DrawPlus SE - Λήψη
Είναι ένα λογισμικό ζωγραφικής και animation, το οποίο προσφέρει ευκολία στη χρήση, ευελιξία και δυναμικά εργαλεία επεξεργασίας για οποιοδήποτε δημιουργικό έργο. Ενσωματώνει βασικές λειτουργίες και κυρίως δίνει την δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει επαγγελματικής ποιότητας λογότυπα, ζωγραφιές και σχέδια.

SweetHome3D_logo.jpgSweet Home 3D - Λήψη
Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή διακοσμητικής εσωτερικού χώρου που σας βοηθάει να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε δισδιάστατο σχέδιο οικίας με τρισδιάστατη προβολή. Διατίθεται στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες και μπορεί να τρέξει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

pencil_logo.pngPencil - Λήψη
Εφαρμογή για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων (cartoons) με συνδυασμό εικόνων και διανυσματικών γραφικών. Απευθύνεται σε χρήστες όλων των επιπέδων που επιθυμούν να φτιάξουν γρήγορα και εύκολα 2d animations, μιμούμενοι την παλιά κλασσική διαδικασία. Διαθέτει εύχρηστο interface με απλή δομή.

SmoothDraw_logo.gifSmoothDraw - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν, εύκολο στη χρήση, απλό και λειτουργικό πρόγραμμα ζωγραφικής που μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη πολλών ειδών brushes καθώς και κατάλληλα εργαλεία για ρετουσάρισμα. Μπορεί να χρησιμποποιηθεί και απο αρχάριους χρήστες.

Gcad_3d_logo.pnggcad3D - Λήψη
Ειδικεύεται σε τρισδιάστατο σχέδιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο απο μαθητές και φοιτητές όσο και απο μηχανολόγους, αρχιτέκτονες και τοπογράφους. Το user interface του δεν μοιάζει με αυτό του AutoCad ή άλλων προγραμμάτων. Είναι εφαρμογή με πλούσιες ικανότητες αλλά ελαφρώς δύσκολη στην χρήση.

LiteCAD_logo.jpgLiteCAD - Λήψη
Αποτελεί έναν επάξιο αντικαταστάτη του πολύ γνωστού AutoCAD. Διαθέτει ένα πλήθος από τα χαρακτηριστικά του εμπορικού προγράμματος, που του επιτρέπουν την εκτέλεση πολλών από τις εργασίες που γίνονται με αυτό, χωρίς πρόβλημα. Το περιβάλλον του προγράμματος θα φανεί πολύ οικείο στους χρήστες του AutoCAD.

yEd_logo.jpgyEd - Λήψη
Το yEd είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα, να σχεδιάσετε εντυπωσιακά διαγράμματα και οργανογράμματα όλων των τύπων. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και δυνατότητες αντίστοιχες των εμπορικών προγραμμάτων. Εύκολο στην εγκατάσταση και τη λειτουργία του.

sketchup_logo.jpgGoogle SketcUp - Λήψη
Το Google SketchUp είναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε όλους τους τύπους τρισδιάστατων σχεδίων. Φανταστείτε ότι αγοράσετε ένα σπίτι και πρέπει να το επιπλώσετε. Λοιπόν, με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε σε εικονική μορφή και τρισδιάστατο, να αλλάξετε τα έπιπλα, το στυλ κ.α.

Sculptris_logo.pngSculptris - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων. Ένα τέλειο και εύκολο στην χρήση εργαλείο 3d μοντελοποίησης που είναι ικανό να δημιουργήσει απίστευτες δουλειές. Δημιουργήστε με ευκολία και βάψτε υψηλής ποιότητας 3d μοντέλα χαρακτήρων με αυτό το λιτό εργαλείο.

Artweaver_logo.gifArtweaver Free - Λήψη
Δωρέαν εφαρμογή για windows το οποίο αναπαριστά natural brush tools. Προσφέρει μεγάλη ευκολία χρήσης και πολλή έμπνευση. Ειναι λογισμικό για την προσομοίωση των φυσικών εργαλείων βουρτσών, το οποίο είναι ιδανικό για τη δημιουργικότητά σας. Διαθέσιμη γλώσσα τα αγγλικά και τα γερμανικά.

Archimedes_logo.gifArchimedes - Λήψη
Είναι ένα λογισμικό ανοικτού και ελεύθερου κώδικα που επιτρέπει τη δημιουργία αρχιτεκτονικού σχεδίου μέσα από ένα ιδιαίτερα απλό και εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση άλλων πολύπλοκων και δαπανηρών πακέτων, για εισαγωγή στη σχεδίαση με υπολογιστή. Είναι απλό στη χρήση του.

Diagram_Designer_logo.jpegDiagram Designer - Λήψη
Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν γρήγορα απλά διαγράμματα ροής, τα οποία θα τα παρουσιάσουν σε ανθρώπους επιχειρήσεων. Η απλότητα του προγράμματος το καθιστά πιο ελκυστική επιλογή από άλλα παρόμοια προγράμματα.

Dimiurgos_Diagramaton_logo.pngΔημιουργός Διαγραμμάτων Ροής - Λήψη
 
Είναι λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και εκτέλεση αλγορίθμων με μορφή διαγραμμάτων ροής. Ο σχεδιασμός των διαγραμμάτων γίνεται με γραφικό τρόπο, δηλαδή με την τοποθέτηση κουτιών εντολών ή αποφάσεων και την σύνδεσή τους με γραμμές ροής εκτέλεσης.
MNb3WYb.png

 

dfIK0AV.png
 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...