Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
CyberKid

Hard disk tools

Recommended Posts

CyberKid
Διαχειριστής

Comodo_time_machine_logo.jpgComodo Time Machine - Λήψη
Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας άμεσα σε ένα προηγούμενο χρονικό σημείο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την επαναφορά του συστήματος, μετά από οποιασδήποτε μορφής δυσλειτουργία. Θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμο εργαλείο επίλυσης προβλημάτων, σε pcs που τα μοιράζονται πολλοί χρήστες.

HDClone_Free_logo.gifHDClone Free - Λήψη
Δημιουργήστε ένα φυσικό αντίγραφο, ένα κλώνο του σκληρού σας δίσκου τύπου ide, ata και sata με μεγάλη ευκολία. Η κλωνοποίηση του σκληρού δίσκου είναι χρήσιμη, όταν θελήσετε την τωρινή εγκατάστασή σας να την μεταφέρετε με ασφάλεια σε ένα νέο υπολογιστή, σε σκληρό δίσκο ή να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο.

HDDScan_logo.gifHDDScan - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν διαγνωστικό εργαλείο για σκληρούς δίσκους για χαμηλού επιπέδου διαγνώσεις. Σαρώνει όλες τις επιφάνειες για να βρει κατεστραμμένους τομείς. Είναι γρήγορο και ικανό πρόγραμμα για έλεγχο σκληρών δίσκων που υποστηρίζει σκληρούς τύπου ide, sata, scsi, raid arrays, firewire, εξωτερικά usb και κάρτες flash.

MiniTool_logo.pngMiniTool Drive Copy - Λήψη
Δωρεάν λογισμικό αντιγραφής δίσκων αλλά και ένα ικανότατο εργαλείο κλωνοποίησης. Μπορεί να αντιγράψει και να κλωνοποιήσει partitions και δίσκους fat12, fat 16, fat32, vfat ntfs και ntfs5, όποιας μορφής και αν ο δίσκος ide, sata, scsi. Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

HDD_Health_logo.pngHDD Health - Λήψη
Είναι μια καλή και δωρεάν λύση για να βλέπετε την υγεία του σκληρού σας δίσκου σε γραφική απεικόνιση. Όταν ο δίσκος παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα τότε το πρόγραμμα σας προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Υπάρχουν ενδείξεις για τη θερμοκρασία του επεξεργαστή και του σκληρού σας δίσκου και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

CrystalDisk_logo.gifCrystalDiskMark - Λήψη
Είναι ένα μικρό και παράλληλα ικανότατο πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων για όλους τους σκληρούς δίσκους (hdd, ssd) το οποίο μετράει τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής από το δίσκο πραγματοποιώντας μικρά τέστ λίγων kilobytes. Εργαλείο χρήσιμο για να εξετάσει γρήγορα τις επιδόσεις των σκληρών δίσκων.

Disk_Manager_Free_logo.pngWondershare Disk Manager Free - Λήψη
Σουίτα εφαρμογών για την συντήρηση και διαχείριση του pc σας. Παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τους σημερινούς σκληρούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένων των κατατμήσεων, αντιγράφων ασφαλείας, κλωνοποίησης, αποκατακερματισμού, διαχείρισης και επαναφοράς του συστήματος και άλλα.

Clonezilla_logo.pngClonezilla - Λήψη
Δωρεάν λογισμικό, open source, με εκπληκτικές δυνατότητες με το οποίο μπορούμε να κλωνοποιήσουμε το pc μας. Είναι κατάλληλο για τη δημιουργία ενός αντιγράφου ασφαλείας και την ανάκτησή του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε σχεδόν λειτουργικό.

PartLocker_logo.pngPartLocker - Λήψη
Μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εμποδίσετε την πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας με ένα απλό κλικ και να τον ξεκλειδώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε μέσω του ίδιου λογισμικού, δεν χρειάζεται να θυμάστε κάποιο κωδικό. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση αλλά θα πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή.

HDD_Low_Level_Format_Tool_logo.pngHDD Low Level Format Tool - Λήψη
Χρησιμοποίειται για χαμηλού επιπέδου μορφοποίηση του σκληρού σας δίσκου. Υποστηρίζει όλα τα μεγέθη σκληρών δίσκων και συνεργάζεται με usb και firewire εξωτερικό δίσκο αλλά και με flash cards. Προσοχή γιατί τα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν μετά τη χρήση αυτού του προγράμματος.
MNb3WYb.png

 

dfIK0AV.png
 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...