Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
dionysos

ACDSee Photo Studio 4.1.674

Recommended Posts

dionysos

ACDSee Photo Studio 4.1.674


B113qTI.jpg


20864614_10212149623167524_1515655123_n.



Πλήρης έλεγχος φωτογραφίας
Με την υποστήριξη RAW για πάνω από 450 μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, προσαρμοσμένες προεπιλογές παρτίδας, αναζήτηση με drag and drop, τεράστιες δυνατότητες διαχείρισης ψηφιακών στοιχείων και πλήρη εργαλειοθήκη μη καταστροφικών προσαρμογών, το ACDSee Photo Studio 4 είναι καλά τοποθετημένο ως πόρος πηγής ψηφιακής φωτογραφίας . Αξιοποιήστε την ευελιξία και τον έλεγχο της άμεσης πρόσβασης χωρίς εισαγωγές στις εικόνες σας, τις βελτιώσεις επαγγελματικής επεξεργασίας και τα απαραίτητα οργανωτικά εργαλεία για να ταιριάξετε ακόμα και την πιο συγκεκριμένη ροή εργασιών.

Παραμετρική ισχύς RAW
Μεταφέρετε τις εικόνες RAW από τα δεδομένα αισθητήρα σε ψηφιακή τέχνη με την ισχυρή μηχανή επεξεργασίας RAW του ACDSee Photo Studio. Με την ενσωματωμένη υποστήριξη RAW, έχετε την ελευθερία να ρυθμίζετε παραμετρικά την έκθεση, τη σαφήνεια, την ευκρίνεια, το φωτισμό, το χρώμα, το θόρυβο, τις λεπτομέρειες και πολλά άλλα.

Ελέγξτε τη συλλογή σας
Δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες ροής εργασίας με εκτεταμένα εργαλεία για τη μετακίνηση, την εύρεση, τη διαλογή και την κοινή χρήση. Ταξινόμηση κατά ημερομηνία, βαθμολόγηση εικόνων για να παρακολουθείτε την καλύτερη δουλειά σας και να ορίσετε κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που λειτουργεί για εσάς. Οργανώστε τη συλλογή σας, βρείτε διπλότυπα για να εξοικονομήσετε χώρο, να προβάλετε και να επεξεργαστείτε πληροφορίες EXIF και IPTC και να ενσωματώσετε τα δικά σας μεταδεδομένα. Προσδιορίστε μεμονωμένες εικόνες για περαιτέρω επεξεργασία με προσαρμόσιμες έγχρωμες ετικέτες και ετικέτες.

Straighten it Out
Οι θαμπές, θολές, στραβές εικόνες δεν ταιριάζουν με το ACDSee Photo Studio. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια γραμμή στον ορίζοντα της εικόνας σας και η λειτουργία Straighten θα διορθώσει άψογα τον προσανατολισμό της προς τη γραμμή σας, διασφαλίζοντας ότι θα φαίνεται τέλεια πυροβόλησε από το get-go. Στη συνέχεια, επιτύχετε τον ορισμό με ένα εργαλείο ακονίσματος που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις λεπτομέρειες των άκρων. Ελέγξτε την ποσότητα ακονισμένων εικονοστοιχείων γύρω από κάθε άκρη, χονδροειδής και λεπτή λεπτομέρεια και την εμφάνιση θορύβου.

Εκθέστε κάθε λεπτομέρεια
Αναλάβετε τη φόρτιση του φάσματος ενισχύοντας τα μεμονωμένα χρώματα ή όλους τους τόνους στις εικόνες σας. Αυξήστε ή μειώστε την έκθεση, ανακτήστε τα κυριώτερα σημεία και προσθέστε το φως πλήρωσης, την αντίθεση και τη σαφήνεια, όπως επιθυμείτε. Δημιουργήστε μια λαμπερή επίδραση με το εργαλείο μαλακής εστίασης. Όπως ένα φίλτρο φακού διάχυσης, το εργαλείο μαλακής εστίασης προσφέρει ονειρική θολότητα μειώνοντας τις σκληρές γραμμές και εντείνοντας τα χρώματα.

Ισορροπία
Η τονητική εμβέλεια, η θερμοκρασία, η απόχρωση, οι μεσαίες τάσεις και τα highlights είναι δικά σας. Επιλέξτε το κανάλι χρώματος RGB για να προσαρμόσετε ολόκληρο το εύρος της εικόνας ή επιλέξτε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Light EQ ™, μπορείτε να διασώσετε τις λεπτομέρειες από τις σκιές και να επαναφέρετε τη φυσική φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας. Αυτό το εργαλείο φωτίζει διαισθητικά τις σκιές και σκουραίνει τις φωτεινές ενδείξεις σε συγκεκριμένες περιοχές χωρίς να επηρεάζει την εικόνα ως σύνολο.


20884756_10212149623207525_1052559145_n.



Name: ACDSee Photo Studio
Version: 4.1.674
Mac Platform: Intel
OS Version: macOS 10.12 or later
Processor type(s) & speed: 64-bit processor

Web Site: https://www.acdsee.com/en/products/photo-studio-mac

 


QEhSRZe.gif

 

6c_Znhod_zpsdz9nemtb.png


[hide]

>
http://coolbytez.com/n8xka0jkoal1

[/hide]


imageproxy.png

[hide]

>
http://www.easybytez.com/qonojbrarbh9

[/hide]

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...