Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
dionysos

Paragon Hard Disk Manager for Mac 1.1.254

Recommended Posts

dionysos

Paragon Hard Disk Manager for Mac 1.1.254

 

F64S13n.jpg

 

Το Paragon Hard Disk Manager για Mac είναι η ιδανική λύση διαχείρισης δεδομένων για Mac. Ισχυρές λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και εύκαμπτης ανάκτησης, ότι χρειάζεστε για τέλεια διαμέριση, αξιόπιστους αλγόριθμους σκουπίσματος δεδομένων και πολλά άλλα ... 
 

Η πρώτη ολοκληρωμένη λύση για την πλήρη προστασία, συντήρηση και διαχείριση του Mac σας! 
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει στιγμιότυπων & ισχυρά χαρακτηριστικά αποκατάστασης 
Αλλαγή μεγέθους διαμερισμάτων και αναδιανομή αχρησιμοποίητου χώρου 
Ανάκτηση χαμένων ή διαγραμμένων κατατμημάτων 
Αντιγραφή δίσκων και σίγαση δεδομένων 
Εύκολος τρόπος απενεργοποίησης της προστασίας ακεραιότητας συστήματος 
Υποστηρίζει την τελευταία Sierra macOS 

Πλήρης διαχείριση σκληρού δίσκου 
Καλύπτει όλες τις πτυχές ενός κύκλου ζωής υπολογιστών Mac, ξεκινώντας από την κατανομή μονάδων δίσκου και την κανονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στη μετανάστευση του συστήματος την αποκατάσταση καταστροφών και την ασφαλή χρήση μιας παλιάς αποθήκευσης. Χρειάζεστε δύο ή περισσότερα ανταγωνιστικά βοηθητικά προγράμματα για να έχετε ένα παρόμοιο σύνολο λειτουργιών. 

Τακτική προστασία δεδομένων 
Η επεξεργασία δεδομένων σε επίπεδο τομέα μέσω του στιγμιότυπου του Paragon επιτρέπει τη ζωντανή απεικόνιση ολόκληρου του Mac συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος εφαρμογές με μεγάλη απόδοση. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο VMDK ανοίγει μια εύκολη μετάβαση σε ένα εικονικό περιβάλλον της VMware Fusion. Η γρήγορη επαναφορά σε επίπεδο κοκκοποίησης επιτρέπει την επαναφορά μόνο των απαραίτητων αρχείων μέσω του Finder, τοποθετώντας εφεδρική εικόνα. 

Εκκινήσιμα μέσα ανάκτησης 
Δημιουργήστε ένα bootable USB stick ή εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να επαναφέρετε τους τόμους του συστήματος OS X ή για να ολοκληρώσετε την κατάτμηση του δίσκου όταν το OS X δεν ξεκινήσει ή το SIP δεν επιτρέπει την εκτέλεση των λειτουργιών. 

Διοίκηση εκκίνησης 
Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα Windows Boot Camp: backup, restore, repartitioning καθώς και δυνατότητες διόρθωσης εκκίνησης. 

Secure wiping
10 στρατιωτικά και κυβερνητικά πρότυπα σκουπίσματος δεδομένων καθώς και υποστήριξη της λειτουργίας "SSD Trim" για την ασφαλή διαγραφή όλων των δεδομένων στο δίσκο ή μόνο των υπολειμμάτων των διαγραμμένων αρχείων σε παραδοσιακούς δίσκους δίσκων δίσκων δίσκου ή σε μονάδες SSD. 

Νέα χαρακτηριστικά: 

Απεικόνιση σε επίπεδο τομέα 
Επιτρέπει τη σημαντική μείωση των χρόνων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης ενώ παράλληλα βελτιώνεται η γενική απόδοση. 

Στιγμιότυπο επί του σκάφους 
Επιτρέπει τη λήψη συνεπών στιγμιότυπων τόσο των ανενεργών διαμερισμάτων όσο και των διαμερισμάτων που χρησιμοποιούνται, π.χ. αυτών που φιλοξενούν το Mac OS X, παρέχοντας μια συνεκτική κατάσταση όλων των ανοιχτών αρχείων που εμπλέκονται στη διαδικασία και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εφαρμογές ενδέχεται να συνεχίζουν να γράφουν σε δίσκους. 

Πλήρεις εικόνες 
Βοηθήστε να εξασφαλίσετε το περιβάλλον λογισμικού σας, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών και των δεδομένων. Τα πλήρη αντίγραφα των δίσκων και των διαμερισμάτων επιτρέπουν την ανάκτηση του συστήματός σας σε κατάσταση λειτουργίας μέσα σε λίγα λεπτά. 

Βασική αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά 
Υποστηρίζει την αποθήκευση και επαναφορά του Core Storage (συμπεριλαμβανομένων των αρχείων FileVault2 και FusionDrive) 

Προστασία OS 
Οποιαδήποτε Windows ή Mac OS X που κατοικούν στους δίσκους σας θα ανιχνευθεί αυτόματα. Απλά κάντε την επιλογή σας και αφήστε το πρόγραμμα να κάνει τα υπόλοιπα. 

Μεγαλύτερη απεικόνιση 
Ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας για πολλές χρονικές σφραγίδες των ίδιων δεδομένων. 

Υποστήριξη pVHD 
Ο εικονικός σκληρός δίσκος Paragon απομακρύνει όλους τους περιορισμούς μιας τυποποιημένης μορφής εικονικής μονάδας, όπως η χαμηλή αναλογία συμπίεσης, η έλλειψη ελέγχου της ακεραιότητας και οι δυνατότητες κρυπτογράφησης. 

Προορισμός αντιγράφων ασφαλείας 
Οι εικόνες pVHD μπορούν να αποθηκευτούν σε τοπικό τόμο, εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο (USB, FireWire, Thunderbolt) ή κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου. 

Γρήγορη ανάκτηση γυμνού μετάλλου 
Οι τόμοι συστήματος OS X μπορούν να αποκατασταθούν από ένα ειδικό bootable USB stick ή εξωτερικό δίσκο σε μία ενέργεια χωρίς την ανάγκη επανεγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος. 

Επιλεκτική αποκατάσταση 
Μπορείτε να προσαρτήσετε μια υπάρχουσα εφεδρική εικόνα στη λειτουργία ανάγνωσης μόνο, ώστε να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενά της μέσω του Finder. Αυτή η επιλογή μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε γρήγορα μεμονωμένα αρχεία χωρίς να εκτελέσετε μια πλήρη λειτουργία επαναφοράς. 

Backup πολλαπλών πλατφορμών 
Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει δίσκους GPT και MBR μορφοποιημένους σε οποιοδήποτε σύστημα αρχείων OS X, Windows και Linux. 

Διαμέριση στο El Capitan 
Στην πιο πρόσφατη διάταξη OS X του δίσκου συστήματος δεν επιτρέπεται η τροποποίηση από οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους έως ότου απενεργοποιηθεί η προστασία ακεραιότητας συστήματος ή το SIP, κάτι που δεν είναι επιλογή για πολλούς χρήστες. Το πρόγραμμά μας ανιχνεύει ένα ενεργό SIP και ζητά να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό bootable USB stick ή εξωτερικό δίσκο για να κάνει το partition drive. 

Ανακατανομή ελεύθερου χώρου 
Αυξάνει τον ελεύθερο χώρο σε ένα διαμέρισμα χρησιμοποιώντας τον αχρησιμοποίητο χώρο στο παρακείμενο διαμέρισμα. 

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: 
OS X 10.12 Sierra
OS X 10.11 El Capitan 
OS X 10.10 Yosemite 
OS X 10,9 Mavericks 

MWXXHDv.gif

6cZnhod.png

[hide]

http://coolbytez.com/fypt6bgwxroe

[/hide]

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.


ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...