Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • ChatBox

    ChatBox

    Chatroom Rules

    • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
    • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
    • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
    • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
dionysos

ABBYY FineReader OCR Pro 12.1.6 Multilingual

Recommended Posts

dionysos

ABBYY FineReader OCR Pro 12.1.6 Multilingual MacOSX:

 

2ad0cdc8933ca5f6b7d9_zpsvmwzkdsz.jpg

 

Εύκολα να μετατρέψει τα έγγραφα σε χαρτί, PDF και ψηφιακές φωτογραφίες των κειμένων σε επεξεργάσιμα και αναζητήσιμα αρχεία με το ABBYY FineReader Pro για Mac. Δεν υπάρχει πλέον εγχειρίδιο επαναπληκτρολόγηση ή επαναδιαμόρφωση. Αντ 'αυτού μπορείτε να επεξεργαστείτε, αναζήτησης, μερίδιο, αρχείο, και να αντιγράψετε πληροφορίες από τα έγγραφα για την επαναχρησιμοποίηση και την προσφορά - εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και ενοχλήσεις. FineReader Pro συνδυάζει εξαιρετική OCR και έγγραφο ποιότητα μετατροπής, αποτελεσματικές δυνατότητες αυτοματοποίησης, και αξεπέραστη γλωσσική υποστήριξη με ένα διαισθητικό interface. 

 

Τρεις λόγοι για να πάει με FineReader Pro: 

  • Σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο του να πληκτρολογήσετε κείμενο 
  • Εκδίδει την αξιοπιστία που θα περιμένατε από ένα παγκόσμιο ηγέτη στο λογισμικό OCR 
  • Παρέχει μια ενιαία λύση για όλες τις εργασίες OCR σας: από το απλό στο σύνθετο 


Η πιο ακριβή αναγνώριση κειμένου και Διάταξη συγκράτησης Διαθέσιμο για Mac OS X:
Ακριβής αναγνώρισης κειμένου και διατήρησης της μορφοποίησης είναι κρίσιμης σημασίας για μέγιστη παραγωγικότητα. Και την ακρίβεια FineReader Pro είναι σήμερα το υψηλότερο στη βιομηχανία: έως 99,8%, σύμφωνα με τις εσωτερικές δοκιμές της ABBYY. Αυτό σημαίνει ότι παραδίδει επεξεργάσιμο ψηφιακά αντίγραφα των εγγράφων που ταιριάζουν ακριβώς κείμενο και σχεδιαγράμματα πρωτότυπα »- έτοιμο για άμεση επαναχρησιμοποίηση, την ενημέρωση και την ανταλλαγή χωρίς την ανάγκη για χειροκίνητη επαναπληκτρολόγηση ή διόρθωση. 

Ακριβής Ανασυγκρότηση της δομής και μορφοποίηση του εγγράφου:
καινοτόμες Έγγραφο Adaptive της ABBYY Recognition Technology (ADRT) ακριβώς αναδημιουργεί τη δομή και τη μορφοποίηση των πολυσέλιδων εγγράφων. Αυτό περιλαμβάνει το μέγεθος του κειμένου και τη γραμματοσειρά στυλ, πίνακες και διαγράμματα, στήλες, επικεφαλίδες, υποσέλιδα, υποσημειώσεις, πίνακες περιεχομένων, αριθμούς σελίδων και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα: μετατροπή των εγγράφων σας δούμε ακριβώς όπως τα πρωτότυπα, έχουν εγγενή χαρακτηριστικά μορφοποίησης και είναι εύκολο να αλλάξει και να ενημερώσετε! 

World’s Most Multilingual OCR for Mac:
FineReader Pro αναγνωρίζει κείμενο σε περισσότερες από 180 γλώσσες - συμπεριλαμβανομένων ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες και εβραϊκά και αραβικά. Πλέον, το πράττει σε κάθε συνδυασμό γλωσσών. 

Εύκολο Interface αυξάνει την παραγωγικότητα: 
ευκολία FineReader της χρήσης σημαίνει ότι θα πρέπει να εργάζονται παραγωγικά δεξιά από το get-go! Ένα ιδιαίτερα διαισθητικό interface σας καθοδηγεί καθ 'όλη τη διαδικασία της σάρωσης και τη μετατροπή των εγγράφων. Και προκαθορισμένες γρήγορες εργασίες σημαίνει ότι θα πάρετε θέσεις εργασίας γίνει με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού-δεν χρόνου που δαπανάται για να εξοικειωθείτε με το λογισμικό. Ακόμα καλύτερα, FineReader εντοπίζει τα χαρακτηριστικά του εγγράφου (π.χ. διάταξη, γλώσσες, κλπ) αυτόματα - δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα αν χρειάζεται. Πλέον, FineReader είναι το τμήμα 508 συμμορφούμενα - εξασφάλιση της προσβασιμότητας. 

Αποθηκεύει έγγραφα σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή:
Εύκολα αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα της αναγνώρισης κειμένου με τη μορφή της επιλογής σας: όπως έγγραφα κειμένου (DOCX, ODT, RTF), υπολογιστικά φύλλα (XSLX), με δυνατότητα αναζήτησης, επεξεργασίας και άλλα PDF και PDF / A έγγραφα, παρουσιάσεις PPTX, HTML, ή e-book ( EPUB, ΦΒ2) μορφές. Μπορείτε επίσης να στείλετε τα αποτελέσματα άμεσα από FineReader σε εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης της Apple Pages, Numbers Apple, Microsoft Word, Excel και πολλοί άλλοι. 

Δημιουργία PDF με δυνατότητα αναζήτησης έτοιμα για αρχειοθέτηση:
Με μερικά κλικ του ποντικιού μπορείτε να μετατρέψετε έγγραφα σε αναζητήσιμα αρχεία συμπιεσμένο PDF για αρχειοθέτηση. Πληροφορίες στα αρχεία μπορεί εύκολα να ανακτηθεί ανά πάσα στιγμή που το χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, ενώ συμπίεσης έγγραφο που μειώνει το ποσό του χώρου στο δίσκο που χρησιμοποιείται. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε ένα PDF / A μορφή για μακροχρόνια αρχειοθέτηση. 

Άλλα χαρακτηριστικά μετατροπή απαραίτητη PDF:
FineReader Pro σας επιτρέπει να προσθέσετε ιδιότητες εγγράφου? μπορεί επίσης να δημιουργήσει PDF με tag βελτιστοποιημένο για φορητές και την οθόνη συσκευών ανάγνωσης, και δημιουργεί PDF περιγράφει για γρήγορη πλοήγηση σε ένα έγγραφο. 

Αυτόματη Διόρθωση Digital Φωτογραφίες Εγγράφων:
Το FineReader θα σας οδηγήσει πέρα από τα όρια των παραδοσιακών σάρωσης, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή το smartphone σας ως σαρωτή! Απλώς πάρτε ένα στιγμιότυπο οποιουδήποτε εγγράφου που θέλετε να OCR. FineReader ισχύει εργαλεία προεπεξεργασίας εκλεπτυσμένη εικόνα για να διορθώσει τις στρεβλώσεις εικόνα για την καλύτερη αναγνώριση κειμένου, στη συνέχεια αναγνωρίζει και μετατρέπει το έγγραφο σε μορφή της επιλογής σας. 

Επεξεργασία εικόνων με επεξεργαστή εικόνας:
Μπορείτε επίσης να διορθώσετε τις φωτογραφίες των εγγράφων με το χέρι στο FineReader να επιτύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα της αναγνώρισης. Επεξεργαστής εικόνας σας επιτρέπει να διορθώσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση, ισιώστε καμπύλες γραμμές κειμένου, σωστή στρεβλώσεις τραπεζίου, τη μείωση του θορύβου κατά ISO και αφαιρέστε θαμπάδα κινήσεων, split διπλών σελίδων, εικόνες των καλλιεργειών, και πολλά άλλα. 

Ψηφιοποίηση και μοιραστείτε σημαντικά έγγραφα:
Το FineReader καθιστά γρήγορο και εύκολο να ψηφιοποιήσει και να κάνουν πολλαπλά αντίγραφα των εγγράφων - plus, προσφέρει λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας που βελτιώνουν την οπτική ποιότητα των πρωτότυπων εγγράφων. Έτσι, εάν έχετε ένα έγγραφο χαρτί με περιεχόμενο που θα θέλατε να μοιραστείτε, μπορείτε απλά να σαρώσετε και να εκτυπώσετε όσα αντίγραφα χρειάζεστε ενώ αφαιρείτε το "θόρυβο" και άλλα ελαττώματα.Ή να δημιουργήσετε ένα PDF που μπορείτε να στείλετε ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή να το φορτώσετε στο σύννεφο. 

Δημιουργία e-book για την ανάγνωση On-The-Go! 
Μετατρέψτε τα βιβλία και έντυπα έγγραφα σε πλήρως σχηματοποιημένα ηλεκτρονικά αρχεία βελτιστοποιηθεί για ανάγνωση σε φορητές συσκευές με τις δημοφιλείς μορφές ΦΒ2 και EPUB. 

Σύνθετη OCR από σύνθετες εργασίες:
FineReader Pro παρέχει μια ποικιλία από προηγμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας OCR και την παραγωγή της.Αυτές περιλαμβάνουν σελίδες διαχείριση εγγράφων, το μέγεθος / έλεγχο της αναλογίας ποιότητας, την εξαγωγή των εγγράφων και διατήρησης της μορφοποίησης, την επεξεργασία πολύπλοκων πίνακες (όπως είναι η ικανότητα να διαχειρίζεται τις γλώσσες κειμένου, προσανατολισμό του κειμένου και εικόνων μέσα σε κελιά πίνακα) και πολλά άλλα. Όλα αυτά μπορεί να τελειοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Παρτίδες διαδικασία Έγγραφα και εργασίες μετατροπής Αυτοματοποιήστε:
Επιτύχουν νέα επίπεδα παραγωγικότητας και απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη μετατροπή εγγράφων με υποστήριξη για Automator δράσεις και τις εντολές AppleScript. Με λίγα απλά βήματα θα είστε σε θέση να: 

  • Δημιουργία εφαρμογών έργο που επιτρέπει drag and drop μετατροπή των εικόνων και αρχείων PDF. Απλώς σύρετε ένα αρχείο σε ένα εικονίδιο έργο app και θα αμέσως να μετατραπούν σε μορφή που έχετε καθορίσει - χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσει πρώτα την κύρια εφαρμογή FineReader. 
  • Καθορίστε ένα φάκελο για την αυτόματη μετατροπή - όλα τα εισερχόμενα αρχεία ή παρτίδες των εγγράφων στη συνέχεια να υποβληθούν σε επεξεργασία αμέσως μόλις φτάσουν στο καθορισμένο φάκελο. 
  • Πρόγραμμα OCR επεξεργάζεται να τρέχει αυτόματα σε καθορισμένους ημερομηνίες και ώρες. 


Κάντε Περιεχόμενο Έγγραφο με πρόσβαση για Text-to-Speech Utilities:
Με FineReader, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετατρέπουν έντυπα έγγραφα ή αρχεία PDF σε μια υποστηριζόμενη ηλεκτρονική μορφή και θα είναι αυτόματα προσβάσιμο μέσω text-to-speech επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. 

Απαιτήσεις συστήματος: 

  • Mac OS X 10.11 El Capitan (get update) / 10.10 Yosemite / 10.9 Mavericks / 10.8 Mountain Lion / 10.7 Lion 
  • Ένα Mac υπολογιστή με επεξεργαστή Intel 
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο: 1.5GB για την τυπική εγκατάσταση του προγράμματος και επιπλέον 1 GB για τη λειτουργία του προγράμματος 
     

 

Icone%20Download_zpszwrozqqd.gif

 

 

botao-mega_zpskhtr987x.png

[hide]

https://mega.nz/#!SJJBEYYA!LTTUxkyrJHJfHcENud2v5ier0Bvhqqkb36Dvp86ykAU

https://mega.nz/#!GV5QGZRY!sh63YD68c4kQah9OkrUnmYd9jGrLR2fJKmTVv11CpbI

[/hide]

 

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Απάντηση στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



ChatBox

ChatBox

Chatroom Rules

  • Το GreekHacking.Gr είναι ένα ελληνικό forum και επιτρέπεται μόνο η χρήση της Ελληνική Γλώσσας (ούτε greeklish).
  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές και γενικά η χρήση χυδαίας γλώσσας.
  • Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό, προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο.
  • Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα η σύμβολα.
×
×
  • Create New...